در این بخش می توانید جزوه های آموزشی مورد نیاز خود را در شاخه های زیر تهیه نمائید:

دوره آموزشی صدور مجوز ترخیص ، مصرف و گشایش از طریق پرتال سازمان غذا و دارو(TTAC)
دوره آموزشی نمونه برداری از مواد خوراکی ، آرایشی و بهداشتی
دوره آموزشی سامانه جامع تجارت
دوره آموزشی حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد غذایی و آرایشی
دوره آموزشی شرح وظایف مسئولین فنی
دوره آموزشی آشنایی با مجوزهای بهداشتی واردات برنج
دوره آموزشی کنترل آفات
دوره آموزشی اعتبارسنجی گواهی های بین الملل
دوره آموزشی ثبت منبع
دوره آموزشی چای و دمنوش
دوره آموزشی نوشیدنی ها
دوره آموزشی نشانگرهای رنگی تغذیه ای
دوره آموزشی شیرینی و شکلات
دوره آموزشی نحوه بررسی گواهی بهداشت مرتبط با کالا و گواهی بهداشت یکساله
دوره آموزشی GMP
دوره آموزشی HACCP
دوره آموزشی PRPs الزامات برنامه های پیشنیازی
دوره آموزشی الزامات ISO 22000 (جهت دریافت کلیک کنید)

Please Enter Your Email

برای ارسال آخرین خبرهای سایت لطفا ایمیل خود را وارد کنید