به‌روزرسانی قوانین و ضوابط حاکم بر صنعت غذا

به‌روزرسانی قوانین و ضوابط حاکم بر صنعت غذا 700 260 anjoman fbia

به‌روزرسانی قوانین و ضوابط حاکم بر صنعت غذا و تسهیل فراینده‌های واردات مواد اولیه غذایی با سامانه TTAC

مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: سامانه TTAC بسیاری از فرایندهای مربوط به صدور و نظارت مجوز واردات مواد اولیه صنایع غذایی را کاهش داده است.

وحید مفید در مورد میزان رعایت قوانین مربوط به فرآورده‌های دامی و گیاهی توسط تولیدکنندگان، گفت: قانون نظارت مواد خوردنی و آشامیدنی بخشی از کنترل را به عهده دارد و بخش دیگری از نظارت توسط سازمان‌هایی مانند سازمان دامپزشکی و جهاد کشاورزی انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نظارت در دنیا از «مزرعه تا سفره مدنظر» است، خاطرنشان کرد: کنترل یک محصول غذایی باید از خاک و آبی که کشت و آبیاری می‌شود تا نوع کود و سم باید تحت کنترل باشد. برای اجرای این کار به سیاست‌گذاری واحد نیاز داریم و اگر این امر محقق شود می توانیم ادعا کنیم محصولی را که از هر حیث سالم و کیفی است، تولید کردیم.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی، سازمان غذا و دارو، در مورد رفع مشکلات صنعت غذا گفت: ازجمله مشکلات این صنعت؛ موانع بوروکراسی و کاهش زمان فرآیند نظارت است که سازمان غذا و دارو از سال‌های گذشته برای ساماندهی و سهولت واردات، سامانه ttac را راه‌اندازی کرد.

وی تصریح کرد: با تفویض اختیار به همه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی، تقریباً تمام تولیدکننده‌های دارای مجوز داخل و هر کارخانه‌ای در هر استان، می‌تواند به اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مراجعه و امور خود را انجام دهد.

مدیرکل دفتر فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی اظهار کرد: برای مسائل مربوط به واردات مواد اولیه نیز به‌منظور کاهش بوروکراسی، امور به‌صورت الکترونیکی با سامانه ttac انجام می‌شود؛ همچنین به‌روزرسانی قوانین و ضوابط حاکم بر صنعت غذا و نزدیک شدن به قوانین کشورهای مترقی‌تر و پیشرفته‌تر در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار دارد.

ارسال پاسخ

Please Enter Your Email

برای ارسال آخرین خبرهای سایت لطفا ایمیل خود را وارد کنید