به همت انجمن واردکنندگان موادغذایی و آشامیدنی تصویب شد

به همت انجمن واردکنندگان موادغذایی و آشامیدنی تصویب شد

به همت انجمن واردکنندگان موادغذایی و آشامیدنی تصویب شد 600 250 anjoman fbia

به همت انجمن واردکنندگان موادغذایی و آشامیدنی تصویب شد

نشست انجمن با مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو

تولید در اقتصاد ایران به شدت به واردات کالاهای واسطه‌ای و مواد اولیه وابسته است. یکی از مهم‌ترین عواملی را که می‌تواند زمینه توسعه رقابت‌پذیری صنایع غذایی در ایران را فراهم کند، دسترسی به مواد اولیه باکیفیت و قیمت مناسب می باشد. صنایع تبدیلی و غذایی ایران از این نظر دچار مشکل است. اگر واحدهای تولیدی ما نتوانند مواد اولیه خود را تأمین کنند، چرخه اقتصاد کشور دچار مشکلات بزرگ‌تری خواهد شد. همه واحدهای تولیدی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم با مشکل تأمین مواد اولیه روبه‌رو هستند. این در حالی است که مشکلات اخیر کشور به گونه‌ای بوده اند که واحدهای تولیدی داخل در تأمین مواد اولیه خود با مشکل جدی مواجه شده‌اند و با ادامه این روند شاهد تعطیلی واحدهای تولیدی و از دست رفتن اشتغال ایجاد شده در این حوزه و دیگر حوزه های فعالان اقتصادی کشور خواهیم بود.

در همین راستا انجمن واردکنندگان موادغذایی و آشامیدنی جهت رفع مشکلات روزافزون در روند فعالیت این سربازان اقتصادی کشور برای افراشته نگاه داشتن پرچم اقتصادی کشورمان، از شروع این سری پیچیدگی ها و مشکلات اقدام به برگزاری جلسات تخصصی با اعضای خود نمود و همچنین در چندین نوبت متناوب با ارسال اطلاعیه و فرخوان معضلات و چالش های موجود را از اعضای انجمن دریافت کرد و با گردآوری تمام موارد ارسالی از ایشان و همچنین متخصیصن و مشاوران نخبه کشور، مشکلات روز و همچنین مشکلات فرا راه این حوزه از اقتصاد کشور را تجمیع، بررسی و دسته بندی نمود.

انجمن در پی بررسی های به عمل آمده و طبق دسته بندی صورت گرفته، با مراجع ذیربط و تصمیم گیر، نشست های تخصصی و کارشناسی جهت دستیابی به دستورالعمل های اجرایی و تسهیل کننده روند انجام فعالیت برگزار می نماید.

صبح روزچهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه، هیئت مدیره انجمن جلسه ای با محوریت بررسی مصادیق و مستندات تجمیع شده از مشکلات اعضا با دکتر رحمانی، معاون اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سازمان غذا و دارو برگزار نمود.

در این نشست که بیش از سه ساعت به طول انجامید، تمام موارد در دسته بندی های مشخص شده از معضلات شامل صدور و تمدید IRC ، صدور و تمدید GMP ، لگالایز، بازدید و همچنین مشکلات سامانه TTAC و تمامی زیرشاخه های موضوعات در راستای حل مشکلات اعضاء طرح و بررسی شد.

به درخواست و تلاش انجمن واردکنندگان موادغذایی و آشامیدنی در نشست پیشین (یکشنبه ۸ اردیبهشت ماه ۹۸) افزایش اعتبار مدت زمان IRC ها در کمیته فنی مورخ ۹۸/۰۲/۱۵ سازمان غذا و دارو طرح و مصوب شد اعتبار IRC برای منابع ثبت شده، به یک سال و از منابع ثبت نشده به شش ماه افزایش یابد؛ شایان توجه است این مصوبه در تاریخ ۹۸/۰۲/۱۸ به واحدهای اجرایی ابلاغ گردید.

در ادامه نمایندگان اعضای انجمن واردکنندگان موادغذایی و آشامیدنی پیشنهاد نمودند در شرایط حاکم کنونی که امکان لگالایز وجود ندارد، گواهی لگالایز قبلی دریافت شده تا ۳ سال مورد پذیرش قرار گیرد که این موضوع در کمیته فنی آتی طرح خواهد شد و نتیجه آن ابلاغ می گردد.

از دیگر موارد مورد شکایت و سردرگمی اعضای انجمن عدم اطلاع رسانی صحیح و به موقع بخشنامه ها و دستورالعمل ها بود که موجب اخلال در انجام امور می شود. به همین منظور پس از طرح مسئله در این جلسه مقرر شد برای تسهیل امور و ایجاد وحدت رویه، کلیه بخشنامه ها و دستورالعمل ها طی یک ماه اخیر از سوی سازمان غذا و دارو تجمیع و اطلاع رسانی شود.

شایان ذکر است با پیگیری های مجدانه انجمن واردکنندگان موادغذایی و آشامیدنی مدت زمان اعتبار گواهی های بهداشت (پروانه بهداشتی ورود) به ۱۸ ماه افزایش یافت.

موضوع

شرایط کنونی مصوبه جدید

IRC

اعتبار زمانی ۳ ماهه افزایش اعتبار زمانی ۱ ساله

پروانه بهداشتی ورود

اعتبار زمانی ۱۲ ماهه افزایش اعتبار زمانی به ۱۸ ماه

اخبار مرتبط:

ارسال پاسخ

Please Enter Your Email

برای ارسال آخرین خبرهای سایت لطفا ایمیل خود را وارد کنید