دوره مقدماتی روش های پرداخت بین المللی
تاریخ شروع و پایان: ۱۳۹۸/۰۹/۱۳ تا ۱۳۹۸/۱۲/۲۱
محل برگزاری: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران
سخنرانان: آقای فریدون شیرازی
فراخوان دوره بروشور دوره فرم ثبت نام
بر اساس گزارش سازمان تجارت جهانی (World Trade Organization-WTO)، ارزش کل کالاهای مبادله شده در جهان در سال ۲۰۱۵، به رقم ۱۶٫۵ تریلیون دلار آمریکا رسیده که در مقایسه با آمار مشابه سال ۲۰۱۴، که ارزش آن ۱۹ تریلیون دلار گزارش شده، حدود ۱۳ درصد کاهش داشته است. به عبارت دیگر، در سال ۲۰۱۵، بهطور متوسط روزانه ۴۵ میلیارد دلار کالاهای تجاری در جهان، بین کشورهای مختلف، مبادله شده است.
بدیهی است که تمامی معاملات انجام شده، بین خریداران/ واردکنندگان و فروشندگان/ صادرکنندگان از کشورهای مختلف و بر اساس انعقاد قرارداد خرید (Purchase Contract)، یا قرارداد فروش (Sale Contract)، و یا صدور سندی به نام پروفرما (Proforma Invoice – PI)، صورت گرفته و مبادله اسناد حمل و وجه کالاهای معامله شده نیز عمدتا از طریق شبکه بانکی بینالمللی و در پارهای موارد نیز با استفاده از خدمات شبکه صرافی، تحقق یافته است.
برای درک سادهتر مکانیزم پرداخت بین المللی در عملیات تجارت بینالمللی، باید با مقوله تامین منابع مالی برای معاملات تجاری یا Trade Finance Operations، آشنا شد. بهطور کلی، مهمترین اصل در انتخاب روش پرداخت وجه در معاملات تجارت بینالمللی، میزان شناخت و اعتماد فروشنده به خریدار و اطلاع از شرایط سیاسی و اقتصادی کشور خریدار است. به عبارت سادهتر، فروشنده در انتخاب روش پرداخت وجه به ارزیابی ریسکهای موجود بر اساس جمعآوری اطلاعات لازم از توان مالی خریدار و درجه ریسک کشور (Country Risk Table) خریدار، پرداخته و روش پرداخت مناسب را در قرارداد اعمال میکند.
انواع روشهای پرداخت بین المللی رایج در تجارت بینالمللی
در حال حاضر رایجترین روشهای پرداخت وجه در تجارت بینالمللی به ترتیب میزان شناخت واعتماد فروشنده به خریدار به ترتیب زیر است:
. روش حساب باز (آزاد) / Open Account Trade
. روش وصولی / Collection
. روش اعتبار اسنادی / Documentary Letter of Credit – LC
. روش پیشپرداخت / Advance Payment
اخبار مرتبط:
- برگزاری سمینارهای آموزشی اصول قراردادهای تجاری بین المللی
- متولیان دولتی پیششرط تسهیل فرآیند تجاری را اعلام کردند
- فراخوان اعلام مشکلات شرکتهای همکار با کرهجنوبی
- آخرین وضعیت شاخص های اقتصادی منتخب
- تسهیل تجارت ، جواب تحریم است
- صنایعغذایی در ۱۲ شاخص
- ستاد تنظیم بازار ؛ وتوی تقاضاهای افزایش قیمت
- لایحه اصلاح قانون تجارت اصلاح شد
- فراخوان نظرخواهی برای لایحه اصلاح قوانین و مقررات مالیاتی
- برنامه آموزشی دوره آذر ماه منتشر شد
- قوانین و مقررات واردات و صادرات
- مقررات ارزی
ارسال پاسخ