زمان محلی

  • منطقه زمانی: America/New_York
  • تاریخ: ۱۷ دی ۱۳۹۸
  • زمان: 04:30 - 10:30

موقعیت

انجمن واردکنندگان موادغذایی و آشامیدنی
تهران، خیابان شریعتی، خیابان خواجه عبدالله انصاری، شماره98، طبقه2 ، واحد6
بارکد QR

تاریخ

۱۷ دی ۱۳۹۸

زمان

1:00 pm - 7:00 pm

هزینه

2.200.000 ریال (شرکت های عضو) و 2.800.000 ریال (شرکت های غیر عضو)

استاندارد بین المللی IFS

استاندارد بین المللی IFS

تاریخچه و مقدمه ای بر استاندارد بین المللی IFS
تا سال ۲۰۰۳ این استاندارد برای واحدهای خرده فروشی ها و عمده فروشان اروپایی ساخته شده بود. با توجه به افزایش تقاضای مصرف کنندگان، افزایش تعهدات خرده فروشان و عمده فروشان، افزایش الزام قانونی و جهانی شدن عرضه محصول، باعث ایجاد استاندارد ایمنی مواد غذایی شد. نسخه ۳ این استاندارد توسط فدراسیون خرده فروشی آلمان (HDE) توسعه داده شد و استاندارد در سال ۲۰۰۳ راه اندازی شد. در ژانویه سال ۲۰۰۴، نسخه به روز شده، نسخه ۴، با همکاری فدراسیون خرده فروشی فرانسه (FCD) طراحی و راه اندازی شد. در سال ۲۰۰۵/۲۰۰۶ فدراسیون خرده فروشی ایتالیا علاقه ای به این استاندارد نداشت. در نهایت نسخه ۶ این استاندارد در سال ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ تهیه و منتشر شد.

اهداف استاندارد بین المللی IFS عبارتند از:

  •  ایجاد یک استاندارد مشترک با سیستم های ارزیابی واحد
  •  کار با مدارک صدور گواهینامه معتبر
  •  اطمینان از قابلیت مقایسه و شفافیت در سراسر کل زنجیره تامین غذا
  •  کاهش هزینه ها و زمان برای تامین کننده و خرده فروشان

استاندارد بین المللی IFS به ۴ بخش تقسیم می شود:

  • قسمت ۱ پروتکل آدیت (پروتکل ممیزی الزامات خاص مربوط به سازمان های مربوط به حسابرسی های شرکت های غذایی را توصیف می کند )
  • قسمت ۲ الزامات (بخش های مورد نیاز ( الزامات ) جزئیات استاندارد و مواردی که شرکت ها در برابر ممیزی مورد بررسی قرار می گیرند را مشخص می کند)
  • قسمت ۳ الزامات مدارک اعتباربخشی، گواهینامه ها و ممیزان (این قسمت از جزئیات استاندارد، الزامات استاندارد برای اعتباربخشی و صدور گواهینامه ها برای تضمین سازگاری شرکت مورد نظر با استاندارد می باشد )
  • بخش ۴ گزارش، نرم افزار AuditXpress و پورتالIFS (این بخش از جزئیات استاندارد اطلاعات بیشتری در اختیار دریافت کننده استاندارد قرار می دهد)

بخش الزامات استاندارد بین المللی IFS به پنج بخش تقسیم می شود :

  • مسئولیت مدیریت ارشد
  • سیستم مدیریت کیفیت
  • مدیریت منابع
  • فرایند تولید
  • اندازه گیری، تجزیه و تحلیل، بهبود

مزایای ممیزی همزمان IFS و BRC

  • به مدیریت اجازه می دهد یک ممیزی واحد را برای چندین استانداردها برنامه ریزی کند و زمان ممیزی را نسبت به ممیزی های مستقل کاهش دهد.
  • انطباق ها و عدم انطباق ها را از طریق تیم IFS / BRC هماهنگ می کند
  • امکان صدور مجدد گزارش ها و گواهی ها به طور همزمان

فرایند صدور گواهینامه استاندارد بین المللی IFS چیست؟
تصمیمات مربوط به صدور گواهینامه توسط اعضای تیم صدور گواهینامه توسط کمیته صدور گواهینامه جهانی SAI اخذ می شود. اعضای تیم صدور گواهینامه دارای دانش فنی دقیق از فن آوری های تولید و محصولات، استاندارد HACCP ، QMS هستند در پایان ممیزی به مشتریان یک سند برنامه عملیاتی را ارائه می شود، برنامه عملیاتی جزئیات مربوط به موارد زیر را ارائه می دهد:

  • مورد نیاز (متن بندهای مورد نیاز از استاندارد IFS)
  • سطح عدم انطباق از استاندارد
  • جزئیات عدم انطباق

Please Enter Your Email

برای ارسال آخرین خبرهای سایت لطفا ایمیل خود را وارد کنید