زمان محلی

  • منطقه زمانی: America/New_York
  • تاریخ: ۲۴ تیر ۱۳۹۸
  • زمان: 05:30 - 09:30

موقعیت

انجمن واردکنندگان موادغذایی و آشامیدنی
تهران، خیابان شریعتی، خیابان خواجه عبدالله انصاری، شماره98، طبقه2 ، واحد6
بارکد QR

تاریخ

۲۴ تیر ۱۳۹۸

زمان

1:00 pm - 5:00 pm

هزینه

700.000 ریال (شرکت های عضو) و 950.000 ریال (شرکت های غیر عضو)

استاندارد HACCP

در دوره HACCP چه می آموزیم؟ (هدف این آموزش چیست؟)

در این دوره آموزشی نحوه اصول اجرا و پیاده سازی استاندارد HACCP را می آموزید. این آموزش می تواند در پیاده سازی HACCP به شما کمک کند.

این دوره آموزشی به توسعه و ترویج علم مبتنی بر استقرار سیستم آنالیز خطرات و کنترل نقاط بحرانی در بخش‌ های گوناگون زنجیره تأمین غذا می‌پردازد.

به مدیران و کارشناسان شاغل در هر بخش از زنجیره تامین غذا نسبت به خطرات رایج شناخت داده و نگاهی جامع به فرآیند های مواد غذایی با رویکرد شناسایی خطرات و راه‌ های کنترل و جلوگیری از آن‌ها دارد.

توانایی های قابل کسب برای کارشناسان صنایع غذایی در دوره آنالیز خطرات و کنترل نقاط بحرانی به شرح زیر است:

  • توانمندسازی کارشناسان بخش‌های مختلف زنجیره تامین غذا نسبت به آنالیز خطرات و شناسایی نقاط بحرانی در جریان حمل و نقل، جابه‌جایی، فرآوری و …
  • توانمندسازی کارشناسان نسبت به انواع آلوده‌ کننده‌ ها در مراحل مختلف زنجیره تامین غذا از مزرعه تا فرآوری ، بسته‌ بندی و نگهداری و غیره
  • توانمندسازی کارشناس نسبت به راه‌های پیشگیری از آلودگی‌ ها و کنترل خطراتی که در مراحل مختلف ممکن است ایمنی و کیفیت مواد غذایی را تهدید کنند
  • شناخت نسبت به فرآیندهای مثل اعتبار سنجی، صحه گذاری، پایش و ردیابی
  • آشنایی با تولید خوب در کارخانجات تولیدکننده موادغذایی

 

سرفصل ها و موضوعات مطرح شده در این دوره آموزشی:

سرفصل آشنایی با تاریخچه HACCP
سرفصل اهمیت HACCP
سرفصل جایگاه HACCP در ایران
سرفصل آشنایی با پیش نیاز های استقرار استاندارد
سرفصل نکاتی در خصوص دفع پسماندها
سرفصل دریافت نمونه مستندات و موارد اجرایی در خصوص پیش نیازها
سرفصل ۷ اصل اجرای HACCP
سرفصل مراحل اجرای HACCP در یک نگاه
سرفصل تشکیل تیم HACCP
سرفصل نحوه توصیف محصول
سرفصل ترسیم نمودار جریان مواد غذایی
سرفصل نحوه شناسایی خطرات
سرفصل آشنایی با مخاطرات میکروبی (بیولوژیک)، شیمیایی و فیزیکی
سرفصل شناسایی نقاط کنترل بحرانی یا CCP ها
سرفصل استفاده از درخت تصمیم گیری
سرفصل مشخص کردن حدود بحرانی
سرفصل برقراری سیستم کنترل و پایش جهت نقاط بحرانی
سرفصل اقدام اصلاحی در HACCP
سرفصل روش های تصدیق در HACCP
سرفصل اصول مستندسازی
سرفصل آموزش در HACCP

Please Enter Your Email

برای ارسال آخرین خبرهای سایت لطفا ایمیل خود را وارد کنید