Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: ۱۱ مهر ۱۳۹۷
  • Time: 06:30 - 09:30

Location

انجمن واردکنندگان موادغذایی و آشامیدنی
تهران، خیابان شریعتی، خیابان خواجه عبدالله انصاری، شماره98، طبقه2 ، واحد6
QR Code

Date

۱۱ مهر ۱۳۹۷

Time

2:00 pm - 5:00 pm

Cost

700.000 ریال (شرکت های عضو) و 950.000 ریال (شرکت های غیر عضو)

HACCP

در دوره HACCP چه می آموزیم؟ (هدف این آموزش چیست؟)

در این دوره آموزشی نحوه اصول اجرا و پیاده سازی استاندارد HACCP را می آموزید. این آموزش می تواند در پیاده سازی HACCP به شما کمک کند.

سرفصل ها و موضوعات مطرح شده در این دوره آموزشی:
سرفصل آشنایی با تاریخچه HACCP
سرفصل اهمیت HACCP
سرفصل جایگاه HACCP در ایران
سرفصل آشنایی با پیش نیاز های استقرار استاندارد
سرفصل نکاتی در خصوص دفع پسماندها
سرفصل دریافت نمونه مستندات و موارد اجرایی در خصوص پیش نیازها
سرفصل ۷ اصل اجرای HACCP
سرفصل مراحل اجرای HACCP در یک نگاه
سرفصل تشکیل تیم HACCP
سرفصل نحوه توصیف محصول
سرفصل ترسیم نمودار جریان مواد غذایی
سرفصل نحوه شناسایی خطرات
سرفصل آشنایی با مخاطرات میکروبی (بیولوژیک)، شیمیایی و فیزیکی
سرفصل شناسایی نقاط کنترل بحرانی یا CCP ها
سرفصل استفاده از درخت تصمیم گیری
سرفصل مشخص کردن حدود بحرانی
سرفصل برقراری سیستم کنترل و پایش جهت نقاط بحرانی
سرفصل اقدام اصلاحی در HACCP
سرفصل روش های تصدیق در HACCP
سرفصل اصول مستندسازی
سرفصل آموزش در HACCP

Please Enter Your Email

برای ارسال آخرین خبرهای سایت لطفا ایمیل خود را وارد کنید