زمان محلی
- منطقه زمانی: America/New_York
- تاریخ: ۲۸ آبان ۱۳۹۷
- زمان: 10:00 - 12:00

نمونه برداری از مواد خوراکی و آشامیدنی
دوره آموزشی نمونه برداری با حضور کارشناسان و بازرسان معاونت غذا و دارو با سه اولویت علمی، اجرائی و حقوقی و رویکرد کاملا کاربردی
در این دوره مطالبی در خصوص تفاوت های نمونه برداری و نمونه برداری تخصصی مواد غذایی خوراکی و آشامیدنی، تعاریف و اصطلاحات، انواع روشهای نمونه برداری، اصول نمونه برداری مواد غذایی، فاکتورهای مؤثر بر تعیین حجم نمونه و مباحث فنی دیگر در نمونه برداری ارائه خواهد شد.